Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Νέα

Αύριο η δίκη του Μιχάλη Λιάπη

74BABD3A413C7D608BD1B85F978FBA7E

Για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο – Στόχος χλευαστικών σχολίων στο διαδίκτυο ο πρώην υπουργός Μεταφορών

Αύριο, Δευτέρα, εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από την αναβολή που έλαβε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Επιστρέφοντας την περασμένη Πέμπτη από το ταξίδι του στη Μαλαισία, ο πρώην υπουργός, κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, άφησε να εννοηθεί ότι «θα τα πούμε τη Δευτέρα» για να δηλώσει λίγο αργότερα πως το ταξίδι του δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά εκτόνωσης. «Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιάπης.

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, πλην όμως ήδη έχει γίνει στόχος και αντικείμενο χλευασμού, τόσο από πρώην συναδέλφους του βουλευτές, όσο και από απλούς πολίτες στα social media.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Related posts

Τι θα φέρει το 2014 στο Adam;

admin

«Ένα καινούριο δάνειο δεν σημαίνει νέο μνημόνιο»

admin

Ραντεβού μετά την έξοδο στις αγορές: Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου την Πέμπτη

admin