Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Ελλάδα Χρυσός κατάλογος

Studios Αγία Άννα

Naxos Greece

Τα Studios Αγία Άννα βρίσκονται στην Αγίας Άννα και αποτελούνται από δωμάτιαstudios καιδιαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 4 επισκέπτες ή οικογένεια.

Τα Δωμάτια είναι ευρύχωρα, όμορφα διακοσμημένα και διαθέτουν ατομικό μπάνιο τουαλέτα και μπαλκόνι ή βεράντα. Είναι εξοπλισμένα με κλιματιστικό, τηλεόραση, ψυγείο.

Τα Studios είναι ευρύχωρα, διακοσμημένα με γούστο και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 επισκέπτες. Είναι εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο, κλιματιστικό, τηλεόραση. Έχουν μπάνιο / τουαλέτα, μπαλκόνι ή βεράντα, ενώ μερικά από αυτά διαθέτουν μπανιέρα με υδρομασάζ.

Τα Διαμερίσματα αποτελούνται από δύο δωμάτια, μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 επισκέπτες και είναι ιδανικά για οικογένειες. Διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, κλιματιστικό, τηλεόραση, μπάνιο / τουαλέτα (μερικά από αυτά μπανιέρα με υδρομασάζ), μπαλκόνι ή βεράντα.

Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή το φαγητό σας στο εστιατόριο μας Γοργόνα με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα καθώς επίσης και στο Santana Beach Club που βρίσκεται πάνω στην άμμο.

Related posts

Ελαιώνας της Μαρίνας

admin

ANIMA CLUB

admin

Υδραυλικός Αθήνα

admin