Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Γυναίκα

“No Shame. No Fear”: Η νέα συλλογή της Answear γίνεται ένα με το #helpforUkraine

Η νέα συλλογή του Answear Lab “Νο Shame. No fear” δεν αποτελεί ένα τυπικό μήνυμα στήριξης στα δυσάρεστα γεγονότα της Ουκρανίας, αλλά πυλώνας έμπρακτης βοήθειας σε μία Ευρώπη και έναν κόσμο που καίγεται ολοσχερώς. Η εταιρία συγκλονισμένη από τα γεγονότα του πολέμου, προσέφερε άμεσα 45.000€ για την κάλυψη βασικών αναγκών και συνεχίζει το έργο της με την νέα συλλογή “Νο shame. No fear”.  Έτσι, αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτής της συλλογής για να στηρίξει το έργο του Ερυθρού Σταυρού #helpforUkraine .

Η Answear βρήκε στο πρόσωπο της Sasha Sidorenko το σύμβολο του αγώνα, της πίστης και της ελπίδας των ημερών. Η Ουκρανή αθλήτρια έχει βραβευτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πυγμαχία, 7 φορές πρωταθλήτρια Ουκρανίας, νικήτρια παγκόσμιου κυπέλλου στο kickboxing, ιδρύτρια club πυγμαχίας ενώ στην προσωπική της ζωή είναι μία στοργική μητέρα. Συνδυάζει αρμονικά όλα τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει η νέα μας συλλογή “No Shame. No fear” που έχει ως όραμα την δυναμική γυναίκα του σήμερα. Η γυναίκα που παλεύει, προσπαθεί και δεν τα παρατάει χωρίς να στερείται ποτέ της θηλυκής της πλευρά.

Όλα τα ρούχα της νέας συλλογής είναι σχεδιασμένα για να εκπέμπουν τον δυναμισμό της σύγχρονης μαχήτριας της ζωής. Τα ρούχα είναι η αυτοέκφραση μας, είναι η μαγική στολή για να μένεις δυνατή μέσα στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας σου.

Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια για τη στήριξη του ουκρανικού λαού αγοράζοντας τα ρούχα της νέας συλλογής του Answear Lab “No Shame. No Fear” εδώ: https://answear.gr/s/no-shame-by-answear-lab

Γιατί όταν γινόμαστε ένα, ο κόσμος αλλάζει και η Answear θα είναι εκεί!

Πηγή: fthis.gr

Related posts

Nail Care: 8+1 tips για δυνατά και υγιή νύχια

WomenCity

Αντί να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα του Instagram, ακολούθησε αυτά τα make-up steps για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

WomenCity

Butterflies BY TONIA

admin