Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Γυναίκα

G-Star: H νέα denim συλλογή έχει κομμάτια που θα μείνουν για πάντα στην ντουλάπα σου

Για την G-Star το denim αποτελεί κομμάτι της ιστορίας και για αυτό το εξελίσσει συνεχώς, είναι η κληρονομιά και το πάθος του brand. Σπάει τα όρια και τους κανόνες του design, μέσω της ποιότητας, της αφοσίωσης και της βιωσιμότητας. Αναλύοντας την κατασκευή και ξεκινώντας από τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως το νήμα, η G-Star έχει καταφέρει από το 1989 να ελαχιστοποιήσει το αντίκτυπο της παραγωγής στον πλανήτη, κάνοντας το denim, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ντουλάπας, πλήρως sustainable.

Στην σεζόν ss22 παρουσιάζει genderless γραμμές, high fashion αισθητική, πρωτοπόρες υφές και all season breathable denim. Βασισμένη σε μια form follows function λογική η κολεξιόν δίνει αυτοπεποίθηση στην σύγχρονη γυναίκα που δεν θυσιάζει την άνεση της και δεν φοβάται να βρει μια sexy πλευρά στα oversized fits.

Η denim σειρά αιχμαλωτίζει την δημιουργικότητα του brand και την εφαρμόζει μέσω μιας conceptual δομής σε κλασσικά κομμάτια όπως το Deck Ultra High, το Arc 3D και το Kate. Κάθε ένα από αυτά αποκτά δικό του χαρακτήρα μέσα από boyfriend γραμμές, reversible επιλογές και χρώματα που εμπνέονται από βιομηχανικά και αστικά τοπία. Τα body hugging denims, σχεδιάστηκαν με επιρροές από το παρελθόν, κατασκευάστηκαν από φυσικές πηγές με σεβασμό στον πλανήτη και γίνονται key items μιας timeless ντουλάπας.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία του all over uniform, με επιρροές από τις workerστολές του 1930, και την ευκολία που αυτό προσφέρει, η G-Star παρουσιάζει μια πληθώρα από Jumpsuit, καπαρντίνες και light weight σύνολα. Με το design τους να προέρχεται από το archive της G-Star και να συνδυάζεται με μια Japanese-inspired αισθητική, αντιπροσωπεύουν απόλυτα την σχεδιαστική νοοτροπία του οίκου. Όπως κάθε σεζόν η χρωματική παλέτα κυμαίνεται μεταξύ τριών αποχρώσεων που διακρίνονται σε όλα τα κομμάτια της συλλογής.

Έτσι για την σεζόν ss22 τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λαδί, το dusty pink και το πράσινο της μέντας και εμφανίζονται είτε σε κυρίαρχη μορφή είτε σε λεπτομέρειες, δίνοντας μια αίσθηση συνοχής. Την αίσθηση αυτή συμπληρώνει το mix and match στοιχείο που ολοκληρώνει μια αυτάρκη συλλογή

Πηγή:tlife.gr

Related posts

Μανικιούρ: Οι δέκα αποχρώσεις του καφέ

WomenCity

«Μου έχει λείψει το Dancing»!

admin

Kate Middleton: Αυτό το office look της μπορείς να το αντιγράψεις

WomenCity