Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Τεχνολογία

Έρχεται το BiteSMS για το iOS 7

Έρχεται το BiteSMS για το iOS 7

Η beta release 8.0 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο κοινό μέσα στις επόμενες μέρες

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την αναβαθμισμένη έκδοση του MobileSubstrate, μετά την αναπάντεχη έκδοση του iOS 7 jailbreak από την ομάδα των Evaders η ομάδα των προγραμματιστών του δημοφιλούς BiteSMS συνεχίζουν την δουλειά τους πάνω στο tweak και στην αναβάθμιση του.

Η beta release 8.0 παραμένει υπό υλοποίηση αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο κοινό μέσα στις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα οι προγραμματιστές του αναφέρουν:

«Ξεπεράσαμε τα προβλήματα με το MoblieSusbtrate να μην είναι έτοιμο αλλά έχουμε ακόμη κάποια θέματα στο compiling των 64bit. Μετά από 10 ώρες συνεχής δουλειάς όμως πάνω σε αυτό το θέμα νομίζουμε πως τα καταφέραμε. Υπάρχουν ακόμη μερικά bugs τα οποία μας δυσκολεύουν.

Η καλύτερη υπόθεση μας είναι πως σε μερικές μέρες θα το έχουμε ολοκληρώσει. Να είστε σίγουροι πως όλοι μας μείναμε έκπληκτοι με την κυκλοφορία του jailbreak εργαλείου και όπως αυτή έγινε. Το καλό είναι πως είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στο BiteSMS μερικούς μήνες τώρα, έτσι παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμο, θα λέγαμε πως είναι έτοιμο για την beta μορφή του σε ένα ποσοστό 85%. Μάλλον η beta θα γίνει διαθέσιμη στις 28 Δεκεμβρίου»

Το συγκεκριμένο tweak εισήχθη στο Cydia πριν 5μιση χρόνια και αποτελεί ένα από τα βασικά μιας και επιτρέπει του χρήστες του iPhone να έχουμε μια πολύ πιο πρακτική και λειτουργική εφαρμογή μηνυμάτων στην συσκευή τους. Με την εισαγωγή διαφημίσεων το tweak θα παραμείνει δωρεάν και στην iOS 7 έκδοση του.

Πηγή: appleworldhellas.com

Related posts

Το «Project Tango» με τεχνολογία που ανήκει στην Apple

admin

Το χειριστήριο του PS4 θα είναι συμβατό με τα PC

admin

Σεξ σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας

admin