Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Ιατροί Υγεία Χρυσός κατάλογος Χωρίς κατηγορία

Μπαλτζάκη Ελένη

logo

founder
Η Dr. Έλενα Μπαλτζάκη αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου PERUGIA.
Ειδικεύτηκε στα λοιμώδη νοσήματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Perugia και εξειδικεύτηκε σε όλες τις μεθόδους Αισθητικής Ιατρικής, στο Διεθνές κέντρο Αισθητικής Ιατρικής της Ρώμης, SCUOLA INTERNAZIONALE DI MEDICINA ESTHETICA.
Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στα ενέσιμα εμφυτεύματα (fillers) για την εξάλειψη των ρυτίδων και αμέσως μετά ολοκλήρωσε τη μετεκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο της Ρώμης “FAΤTE BENE FRATELLI”.
Είναι μέλος της Ιταλικής Επιστημονικής Εταιρίας της Αισθητικής Ιατρικής και της Ιταλικής Επιστημονικής Εταιρίας Μεσοθεραπείας.
Πολύπειρη, με σημαντική διεθνή προϋπηρεσία σε πολλές κλινικές Αισθητικής Ιατρικής της Ελλάδας και Ιταλίας. Σήμερα η Έλενα Μπαλτζάκη είναι ιδρύτρια της κλινικής Medi Well και υπεύθυνη του τμήματος Εφαρμοσμένης Αισθητικής Ιατρικής.

Θεραπεία Ανάπλασης με Laser Fractional

Μικροδέσμες ενέργειας στο βάθος του δέρματος

 

Η μέθοδος ανανέωσης και επεμβατικής ανάπλασης της επιδερμίδας του προσώπου Laser Fractional, αποτελεί μια εξελικτική ιατρική εφαρμογή βελτίωσης της υφής του δέρματος, της λείανσης επιφανειακών ρυτίδων, της μείωσης βαθύτερων ρυτίδων και της αφαίρεσης δερματικών βλαβών.

 

Ο εξειδικευμένος γιατρός της Medi Well εφαρμόζει το Laser Palomar, δηλαδή της εταιρίας που επινόησε τη μέθοδο. Κάθε παλμός του Laser επενεργεί δραστικά στον ιστό από την εξωτερική μέχρι την εσωτερική στιβάδα του δέρματος.
Με τον τρόπο αυτό επιτρέπει στον γιατρό να ρυθμίσει το βάθος της θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

 

Νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα

 

Η θεραπεία προσώπου Laser Fractional παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη προσφέροντας σύσφιγξη λαιμού, προσώπου και περιγράμματος, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας σε πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια,  ιδιαίτερα σε περιοχές που σημειώνονται:
– Καφέ σημάδια γήρανσης
– Καφέ σημάδια φθοράς από τον ήλιο
– Ρυτίδες ματιών – στόματος
– Μέλασμα
– Διευρυμένους πόρους επιδερμίδας
– Σημάδια και ουλές ακμής

 

Θεραπευτικές Συνεδρίες

 

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA Αμερικής. Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι ασφαλέστατη και ανώδυνη, διαρκεί 20 – 30 λεπτά, χωρίς τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας και με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

 

Διασφάλιση Ποιότητας

 

Στη Medi Well εφαρμόζουμε τελευταίας γενιάς Laser που πληρούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

the place

H κλινική Αισθητικής Ιατρικής MEDI WELL στεγάζεται σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ανανέωση, όπου συνδυάζει τα στοιχεία της καθαρής φόρμας και το ισορροπημένο ύφος της θετικής διάθεσης.
MG 0141
MG_0141.jpgMG_0190.jpgMG_0182.jpgMG_0133.jpgMG_0142.jpgMG_0161.jpgMG_0197.jpgMG_0123.jpgMG_0173.jpgMG_0193.jpg

 

be yourself

 5006409-3Θεραπείες Σώματος

Οι Θεραπείες Σώματος της κλινικής Medi Well επιτυγχάνονται με τη σύγχρονη τεχνογνωσία της αισθητικής ιατρικής και αποσκοπούν στην αποτελεσματική βελτίωση της όψης και υφής της επιδερμίδας μας.

Η εξέλιξη της αισθητικής δερματολογίας χαρίζει ένα καλλίγραμμο και νεανικό περίγραμμα απαλλαγμένο από τις ανεπιθύμητες γραμμές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Θεραπείες Σώματος

Καταπολέμηση τοπικού πάχους (U/S, ενέσιμη cavitation λιπόλυση)

Μείωση και Καταπολέμηση Ραγάδων και Ουλών (fractional laser)

Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας (μεσοθεραπεία, laser, smoothshape, RF)

Μέθοδοι (laser) αντιμετώπισης – ευρυαγγείες και κιρσοί

Αποτρίχωση (alexandrite και IDL)*

 

 

Related posts

ΤΗΝΟΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

admin

«Πώς ξεσκέπασα τον Χάρη Τομπούλογλου»

admin

Σιδηροκαστρίτη Μαρία

admin