Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Ελλάδα

Τρόφιμα από τον δήμο Ηρακλείου σε 3000 οικογένειες

3E7329811885FF8056483B6D8B301363Γιάννης Κουράκης: Στεκόμαστε με αλληλεγγύη κοντά σε εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

Η δημοτική Αρχή Ηρακλείου, συνεχίζοντας τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να στηρίξει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, εν όψει του Πάσχα διέθεσε σήμερα τρόφιμα σε 3000 οικογένειες.

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο, προέβη στην προμήθεια κρέατος από πόρους του δήμου, για τη χορήγηση διατακτικών και τη διανομή περίπου 12 τόνων κρέατος (αρνί και κοτόπουλο) σε περισσότερες από 3000 οικογένειες.

Οι δικαιούχοι, σύμφωνα με τον δήμο, ενημερώθηκαν με απόλυτη διακριτικότητα από την αρμόδια Κοινωνική υπηρεσία, έτσι ώστε να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την οικογένειά τους.

«Στεκόμαστε με αλληλεγγύη κοντά σε εκείνους, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, αλλά με διακριτικότητα και σεβασμό» δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται, πρόσθεσε ο δήμαρχος, προκειμένου να διασφαλίσουμε την κοινωνική συνοχή, έχοντας διαρκώς το βλέμμα μας στραμμένο στον πολίτη και ιδιαίτερα τους αδύναμους».

 

Related posts

Πολυχώρος Ανθέλεια

admin

Κάτοικοι και Δασαρχείο απέναντι στο δήμο Πύργου για το Φραγκαπήδημα

admin

GALA

admin