9.9 C
Νέα Υόρκη
Παρασκευή, Απρ 26, 2024
Image default
Ελλάδα Χρυσός κατάλογος Χωρίς κατηγορία

Γεώργιος Ι. Ζαμπάκος

2014-12-01_0235

 

Γεώργιος Ι. Ζαμπάκος

Πλαστικός ΧειρουργόςΖαμπάκος Γεώργιος

Ο Γεώργιος Ζαμπάκος γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε πρώτος από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και έγινε δεκτός στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Πήρε το πτυχίο της ιατρικής το 1992 και στη συνέχεια, υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό από όπου απολύθηκε με το βαθμό του εφέδρου ανθυποπλοιάρχου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, συνεργάστηκε στενά με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών συνεχίζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία του με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

Το Φεβρουάριο του 1999, μετέβηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε στη Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Derriford στο Plymouth. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του νοσοκομείου ΚΑΤ και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε επί σειρά ετών.

Διετέλεσε Επιμελητής στα νοσοκομεία:

και Αναπληρωτής Διευθυντής στα νοσοκομεία:

πριν επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Έκτοτε μετακαλείται τακτικά στο νοσοκομείο Derriford στο Plymouth ως επισκέπτης διευθυντήςόπου ασχολείται κυρίως με την επανορθωτική χειρουργική του μαστού.

Έχει εξειδικευθεί στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, στην αισθητική χειρουργική, στη χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και των μαλακών μορίων, στη μικροχειρουργική, στη χειρουργική της άκρας χείρας, και στις εφαρμογές των Laser.

Ειδικότερα ασχολείται με:

Έχει συγγράψει δύο βιβλία, δεκάδες επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και, κυρίως, διεθνή περιοδικά, και έχει παρουσιάσει περισσότερες από 70 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Έχει βραβευτεί για τις επιστημονικές εργασίες του με τα ακόλουθα βραβεία:

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών για την έρευνά του στη διάγνωση του κακοήθους μελανώματος με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Είναι μέλος των εξής επιστημονικών εταιρειών:

Σήμερα ασκεί την Πλαστική Χειρουργική ιδιωτικά και συνεργάζεται με τα νοσοκομεία «Ιασώ General», «Ευρωκλινική Αθηνών», «Μητέρα», «Ρέα», «Ερρίκος Ντυνάν», «Βιοκλινική (Γενική Κλινική Αθηνών)», «Κεντρική Κλινική Αθηνών», «Νέο Αθήναιον MD Hospital», «Ιασώ Παίδων», «Ευρωκλινική Παίδων», «Λευκός Σταυρός», «City Clinic» και «Μαιευτήριο Λητώ». Οργάνωσε και διηύθηνε επί σειρά ετών το Χειρουργικό Τμήμα της Β’ Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ παράλληλα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσης στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου ασχολείται με την επανορθωτική χειρουργική του μαστού και την επανορθωτική χειρουργική γενικότερα, καθώς και με την χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και ειδικότερα του μελανώματος.

 Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα αυτή και θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.
Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-3612681 

Ιατρείο Αθήνας Ιατρείο Μυτιλήνης
Ιατρείο Αθήνας
Σκουφά 27
Αθήνα 10673
Τηλ: 210-3612681
Fax: 210-3600543
Ιατρείο Μυτιλήνης
Καβέτσου 3
Μυτιλήνη 81100
Τηλ: 22511-02351
Fax: 210-3600543
Ιατρείο Αθήνας - Χάρτης Ιατρείο Μυτιλήνης - Χάρτης

Related posts

GALA

admin

Ελένη Τσιρογιάννη

admin

Ποιοι ένστολοι δικαιούνται το επίδομα των 500 ευρώ

admin