Παρασκευή, Απρ 19, 2024
Image default
Ελλάδα Προτάσεις Χρυσός κατάλογος

Υδραυλικός Αθήνα

Όλο το 24ωρο κοντά σας με ένα τηλέφωνο!  6939746899

 

Θέρμανση

Η κεντρική θέρμανση ενός κτηρίου είναι ένα σύνολο συνδέσεων και οργάνων.Αρχικά παράγεται η θερμότητα από ένα μηχάνημα που το ονομάζουμε λέβητα .Έπειτα διακλαδώνεται σε όλο το κτήριο μέσω των σωληνώσεων, που είναι τοποθετημένες με κατάλληλες μονώσεις ,έτσι ώστε η μεταφορά του ζεστού νερού από τον λέβητα στα θερμαντικά σώματα να επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες.

περισσότερα

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο είναι ένα μείγμα αερίων όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του κατέχει το μεθάνιο.Είναι μία πηγή ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον καθώς και οικονομικότερη σε σχέση με τα άλλα καύσιμα. Έχει μεγάλη ενεργειακή απόδοση και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι με διάφορους τρόπους όπως στην κεντρική θέρμανση, στην παροχή ζεστού νερού και στο μαγείρεμα.

περισσότερα

Υδραυλικά

Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό, πολυπροπυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες.

περισσότερα

Έμπειρο προσωπικό

Έμπειρο προσωπικόΗ εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο παρέχει εργασία που εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οικονομικές λύσεις

Οικονομικές λύσειςΠροσφέρουμε υδραυλικές υπηρεσίες σε προσιτές και λογικές τιμές και σας προτείνουμε έξυπνες λύσεις για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Σύγχρονο εξοπλισμό

Σύγχρονο εξοπλισμόΧάρη στο σύγχρονο τεχνολογικά και άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουμε, προσφέρουμε ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνέπεια εργασιών

Συνέπεια εργασιώνΗ επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα στο χώρο εργασίας μας αυξάνει την αξιοπιστία μας και κρατά τους πελάτες μας ευχαριστημένους.

Τηλέφωνο

επικοινωνίας:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΣΤΗΣ

6939746899

Email: egkatastaseis.com@gmail.com

Related posts

Sardis Rooms-Resturant

admin

Αγία Αννα

admin

«ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ»

admin