28 C
Νέα Υόρκη
Σάββατο, Ιούλ 20, 2024
Image default
Υγεία Χρυσός κατάλογος

Christmas private aromatherapy by Beauty K’s!

 

image (2)Δώρο Θεού στον άνθρωπο το μασάζ. Το πώς μπορείς μέσα σε ελάχιστη ώρα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα που σε κατατρέχει, τις σκέψεις που γεμίζουν το μυαλό και τα προβλήματα που σε απασχολούν. Ο καθένας έχει τις δικές του σκέψεις και ανησυχίες. Μία ώρα σε ένα ινστιτούτο αισθητικής θα σε κάνει να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς και να αναζογονηθείς. Την ίδια στιγμή που το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί αιώνια για την χαλάρωση που του προσέφερες.

Αν και για το χριστουγεννιάτικο μασάζ που έχει την υπογραφή των “Beauty K’s” μία ώρα δεν είναι αρκετή αλλά δύο.Δύο ολόκληρες ώρες για μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης από την κορυφή εώς τα νύχια!

 

 

 

Οι σωστές προϋποθέσεις

Για να απολαύσεις μια περιποίηση, να είναι αποτελεσματική και να νιώσεις πραγματικά ευτυχής που πέρασες την ώρα σου σε ένα ινστιτούτο αισθητικής πρέπει:

 

 

1)να υπάρξουν δύο έμπειρα χέρια

Ειναι σημαντικό να χαλαρώνεις τον άλλον.το έμπειρο προσωπικό του Beauty K’s πέρα από τεχνικές μασάζ γνωρίζει πολύ καλά “τα κουμπιά” του σώματος, τα σωστά σημεία για να πιέσει και τις ανάγκες των μυών του ανθρώπινου σώματος.

 

2)Να αποτινάξεις τα κόμπλεξ σου.

Το μασάζ είναι όχι απλά δικαίωμα αλλά και ένα από τα πλέον υπέροχα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν.

 

3)Να είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις.

Πρέπει την ώρα που ξαπλώνεις στο τραπέζι του μασάζ να είσαι αποφασισμένη ότι αυτή η ώρα είναι αποκλειστικά για εσένα και το σώμα σου. Αν έχεις το μυαλό σου στο κινητό, στα προσωπικά σου ζητήματα και τις δόσεις της εφορίας, δεν βοηθάς και το σώμα σου να χαλαρώσει.

 

 

Η θεραπεία

Φυσικά γι αυτό είμαστε εμείς εδώ…

Για να σου προσφέρουμε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες ποτέ να κάνεις στον εαυτό σου.

Υπό το φως των κεριών ,της νοσταλγικής χαλαρής μουσικής και των αρωμάτων του μύρου ,κέδρου ,κανέλας και πορτοκαλιού…μυρωδιές που φέρνουν στο μυαλό μας τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Σε κάνουμε να ταξιδέψεις!Σε μία καμπίνα όπου μόνο εσύ απολαμβάνεις στο 100% όλη  την προσοχή που απαιτείται,και….

Το τελετουργικό έχει ως εξής :Ξεκινάμε με deep tissue ,βαθύ χαλαρωτικό μασάζ στον πίσω κορμό .Συνεχίζουμε μπροστά δουλεύοντας ιδιαίτερα κ ενεργοποιώντας συγκεκριμένα σημεία του σώματος που ευθύνονται για το μπλοκάρισμα της ροής της ενέργειας ,γνωστά και ως marma points.Συνεχίζουμε με τεχνικές αναζωογόνησης για το πρόσωπο,διατάσεις στον αυχένα που θυμίζουν tai-massage και ολοκληρώνουμε με κινήσεις shiatsu για το κεφάλι, μια τεχνική που διώχνει μακριά όλες τις αρνητικές σκέψεις.

Φυσικά μια που οι μέρες το απαιτούν σας περνάμε κ ένα βερνίκι  στα νύχια σας με χρώμα της αρεσκείας σας και μάλιστα ενώ απολαμβάνετε ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο ρόφημα.

Μπείτε στο πνεύμα των εορτών και καλά Χριστούγεννα!__________ (1)

 

 

  __________

Related posts

ΤΗΝΟΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

admin

Hotel Akrogiali

admin

GoldPoint

admin