1.9 C
Νέα Υόρκη
Τρίτη, Μαρ 19, 2024
Image default
Διατροφή

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεως

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεωςΤο θέμα της απόστασης ήταν ανέκαθεν δύσκολο κομμάτι  μέχρι να την τοποθετήσουμε στο μυαλό μας με διαφορετικό τρόπο.

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα διατροφής μας υπενθυμίζει πως όπουδήποτε και να είμαστε μπορούμε πάντα να υιοθετούμε ένα σωστό και υγιεινό τρόπο ζωής με τη βοήθεια του ή της διατροφολόγου μας ακόμη κι όταν λείπει από το οπτικό μας πεδίο.Η διατροφή είναι ένα κομμάτι αναπόσπαστο και απαραίτητο για την καθημερινότητα μας.Είναι σημαντικό να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας παρέχοντας του όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εξασφαλίσουμε  μία πλούσια σε διάθεση και υγεία ζωή!

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεως

Πιο συγκεκριμένα ένα πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε ατόμου που επιθυμεί να οργανωθεί όσον αφορά τις διατροφικές του συνήθειες ακόμη και όταν δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον/την  διατροφολόγο του.Στη σημερινή κοινωνία γίνεται αντιληπτό ότι τα μέσα ενημέρωσης παίζουν  έναν  εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία των ανθρώπων μεταξύ τους.

Με αυτό τον τρόπο με τη σειρά μας συμβάλλουμε  στη διαικπεραίωση ένος τέτοιου προγράμματος που διενεργείται ως έχει:

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεως

Επικοινωνούμε εβδομαδιαία με το ενδιαφερόμενο άτομο  επιτυγχάνοντας  μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του , καθώς επίσης είναι πιθανό να καταφέρουμε να γίνουμε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς του.Απαραίτητη κρίνεται η προσπάθειά μας για μία ουσιώδη εκπαίδευση του ατόμου που είναι συνυφασμένη με τη διατροφή,την υγεία και την εικόνα του.

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεως

Στόχος μας είναι η βελτίωση των λανθασμένων συνηθειών και όχι η διαταραχή ενός συγκεκριμένου οικογενειακού προγράμματος Η διαδικασία που ενδεχομένως να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος είναι σχετικά απλή  και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και το ημερήσιο πρόγραμμα του είτε αυτό αφορά τη δουλειά είτε τις δραστηριότητες του.

Τέλος, τα προγράμματα διατροφής είναι εβδομαδιαία και μπορούν να μεταβληθούν έπειτα από συνεννόηση μεταξύ διατροφολόγου και ενδιαφερόμενου.Πριν την αποστολή κάθε διατροφικού προγράμματος χρειάζεται να πραγματοποιηθούν κάποιες σωματομετρήσεις ώστε να υπάρξει  ένα πιο αποτελεσματικό θερμιδικό ισοζύγιο για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

Κάθε άνθρωπος που επιτυγχάνει μία ισορροπημένη διατροφή και καταφέρνει να τη διατηρήσει τείνει να γίνεται κομμάτι της ζωής του που δύσκολα αποχωρίζεται.Ο  υγιεινός τρόπος ζωής είναι κάτι που  μας στιγματίζει ,μας προσανατολίζει και  μας καθοδηγεί σε μία καλύτερη και πιο ευχάριστη διάθεση για ζωή!

Επικοινωνία

Λ. Κατσώνη 22Λάρισα412 23ΕλλάδαΑντιγόνη Βασιλική Χαλκιά,https://activeat.grinfo@activeat.gr2410551537

activeat.gr

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τηλέφωνο:2410551537

Διεύθυνση:Λ. Κατσώνη 22 Λάρισα, Ελλάδα

Email:info@activeat.gr

Related posts

Αθηνά Ντενίκαρου Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc

admin

Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγετε για υγιή και λαμπερά μαλλιά

WomenCity

Περί Ορέξεως Ρακάδιδο

admin