6.4 C
Νέα Υόρκη
Παρασκευή, Μαρ 29, 2024
Image default
Χωρίς κατηγορία

Μουρίνιο: «Εύχομαι να προκριθεί η Γιουνάιτεντ»

moutΟ Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπορούν να προκριθούν γιατί είναι καλύτεροι.Ο Γιάγια Τουρέ κατηγόρησε τον προπονητή της Τσέλσι ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού με το να σχολιάζει τις πιθανότητες των υπόλοιπων αγγλικών ομάδων για πρόκριση στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις, με τον Πορτογάλο να τονίζει: «Νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ έδειξαν στο Μόναχο και τη Βαρκελώνη ότι είχα δίκιο που έλεγα ότι διαθέτουν πολλή ποιότητα, επειδή έπαιξαν καλά.

Οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Είναι στήριξη. Το ίδιο συμβαίνει όταν λέω ότι η Σίτι έχει τρία παιχνίδια στο χέρι της και είναι ικανή να τα κερδίσει όλα και να ανέβει στην κορυφή. Αν αυτό είναι έλλειψη σεβασμού, τότε ο Τουρέ έχει μια περίεργη αντίληψη για αυτό.

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στην αντίπαλο του Ολυμπιακού: «Θέλω να πω κάτι σχετικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι μπορεί να προκριθεί. Εύχομαι να προκριθεί. Όταν αύριο ο Ρούνεϊ, οΦαν Πέρσι και ο Κάρικ πουν ότι ο Μουρίνιο δεν δείχνει σεβασμό, νομίζω ότι θα κάνουν λάθος, επειδή τους υποστηρίζω. Στηρίζω τις αγγλικές ομάδες και δεν είμαι χαρούμενος όταν αποκλείονται».gazzetta.gr

 

Related posts

Δημεύονται οι περιουσίες των καταδικασθέντων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

admin

Νικόλαος Κωστογλούδης MD, EBOPRAS

admin

Έφτασε η ώρα του… Gollissimo!

admin