Αρχική Ιατροί Ιωάννη Λιαπάκη

Ιωάννη Λιαπάκη

29 second read
0
0
154

Βιογραφικό Πλαστικού Χειρούργου Ιωάννη Λιαπάκη

Λιαπάκης Γιάννης  Ιωάννη Λιαπάκη liapakis

Ο Ιωάννης Λιαπάκης MD, PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής ολοκλήρωσε στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών, «ο Άγιος Σάββας». Βραβεύτηκε με το δίπλωμα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS) στην Βέρνη της Ελβετίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Βέλγιο και την Ολλανδία, κάτω από την αιγίδα της «Ολλανδικής Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου» με υποτροφία του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου και της Ελληνικής Εταιρίας Επούλωσης και Ελκών. Στην συνέχεια δούλεψε στο «Centre Chirurgical des Princes» στο Παρίσι και υπήρξε συνεργάτης του Daniel Marchac.

Στη διάρκεια της ειδικότητάς του, επισκέφθηκε γνωστά κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Νέα Υόρκη, το Τορόντο, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη, το Σάο Πάολο ενώ  παράλληλα παρακολούθησε συνέδρια στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Ρουμανία και την Αίγυπτο. Είναι μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής», της «International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)», της «European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery», καθώς και της «Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Μελανώματος».

Η Δικτατορία της Ομορφιάς  Ιωάννη Λιαπάκη book

 

Επικοινωνία

Ιωάννης E Λιαπάκης, MD, PhD, European Boards Certified Plastic Surgeon, Επιστημονικός Συνεργάτης Γενικής και Ογκολογικής Χειρουργικής-Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης
Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική

Ηράκλειο: Ανωγείων 48, 71304, Θέρισσος, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο: Ιωάννη Λιαπάκη call skype logo+30-2810252452
Fax: +30-2810252822
Αθήνα: Aστυδάμαντος 83, 11634, Περιοχή Hilton, Αθήνα
Τηλέφωνο: Ιωάννη Λιαπάκη call skype logo+30-2107228511

Κινητό: Ιωάννη Λιαπάκη call skype logo+30-6932934051

Email: info@myplasticsurgery.gr

Βρείτε μας στο Χάρτη

Τοποθετήστε Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Τοποθετήστε περισσότερα από admin
Τοποθετήστε περισσότερα σε Ιατροί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελέγξτε επίσης

Υδραυλικός Αθήνα

Εγκατάσταση Κλιματιστικού Ανακαίνιση Μπάνιου Εγκαταστάσεις Θέρμανσης Όλο το 24ωρο κοντά σα…